Banner_visual1.png
Banner_slogan5.png

Verhuur & medegebruik

 

Medegebruik en huur* - tussen 15.00 en 18.00 uur, op woensdagmiddag van 12.30 tot 17.00 uur – voor naschoolse activiteiten

Medegebruik of huur van ruimtes in de school of de gymnastiekaccommodatie is mogelijk voor naschoolse activiteiten op bovenvermelde tijden. Het aanvraagformulier kunt u hier downloaden. Voor de aanvraag richt u zich rechtstreeks tot de directeur van de school (zie hiervoor de website van de school).


Medegebruik en huur* – ná 18.00 uur in de avonduren – voor sportbeoefening

Bij een aantal van onze scholen is het mogelijk, voor bijv. sportbeoefening, om gedurende een schooljaar (tijdens de reguliere schoolweken) de gymnastiekaccommodatie of speelzaal te huren of medegebruiken. Indien u dit wenst kunt u uw aanvraag per e-mail doen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het is ook mogelijk het aanvraagformulier Medegebruik of Huur te downloaden, in te vullen en op te sturen naar het secretariaat OOADA. De Regeling Medegebruik en Verhuur van ruimtes in de scholen is van toepassing en op deze site te lezen.

Per 1 januari 2012 zal de nieuwe Regeling Medegebruik en Verhuur ruimtes in scholen van OOADA gelden.

 

*
Medegebruik: het gebruik door derden ten behoeve van ander onderwijs, dan wel andere culturele, maatschappelijke, educatieve of recreatieve doeleinden van een gebouw, al dan niet met daarin aanwezige voorzieningen, met geen winstoogmerk (verenigingen die staan ingeschreven bij de sportbond of door instanties gesubsidieerde partijen).


Verhuur: het gebruik door derden ten behoeve van ander onderwijs, dan wel andere culturele, maatschappelijke, educatieve of recreatieve doeleinden van een gebouw, al dan niet met daarin aanwezige voorzieningen met winstoogmerk.