1

scholen

1

leerlingen

Werken bij OoadA

 

Bij Stichting Openbaar Onderwijs aan de Amstel stellen ruim 700 medewerkers als doel kwalitatief en eigentijds onderwijs te geven aan ruim 7500 leerlingen. Wij bieden een aantrekkelijk werkklimaat waarin de ontwikkeling van onze medewerkers centraal staat.

 

Openbaar Onderwijs aan Amstel ziet haar medewerkers als haar kostbaarste kapitaal. Competente en betrokken medewerkers maken het onderwijs en dragen in hoge mate bij aan de kwaliteit van de scholen. Professioneel handelen in het dagelijks onderwijs, de individuele zorg voor leerlingen en het onderhouden van een op samenwerking gerichte relatie met ouders bepalen de aangeboden kwaliteit.

 

Iedere medewerker beschikt over specifieke kwaliteiten. Het personeelsbeleid van Openbaar Onderwijs aan de Amstel is erop gericht om die kwaliteiten te herkennen, tot ontwikkeling te brengen en optimaal te benutten. Openbaar Onderwijs aan de Amstel is een dynamische organisatie waarin professionals de ruimte krijgen om te groeien.

 

Ben je op zoek naar een leuke baan in het onderwijs? Ben jij leergierig, ambitieus, flexibel en een echte teamspeler? Enthousiaste onderwijscollega's, voor wie niets teveel is en die verschil willen maken, zijn van harte welkom bij Stichting Openbaar Onderwijs aan de Amstel!

 

Onze 22 scholen


1e Montessorischool De Wielewaal

2e Daltonschool Pieter Bakkum

3e Daltonschool Alberdingk Thijm

6e Montessorischool Anne Frank

9e Montessorischool De Scholekster

14e Montessorischool De Jordaan

15e Montessorischool Maas en Waal

De Burght

De kleine Nicolaas

De Kleine Reus

De Notenkraker

De Springstok

De Witte Olifant

Dr. E. Boekmanschool

Dongeschool

Kindercampus Zuidas

Merkelbachschool

Olympiaschool

Oostelijke Eilanden (BOE)

Oscar Carré

Nicolaas Maesschool

Theo Thijssenschool